2020-08-15 12:25:09• hírek • Bede Emőke

Vörös kód lépett érvénybe a torlódás miatt

Az augusztus a legtöbb külföldre szakadt romániai munkavállaló számára az egész évben várt szabadságot, a hazatérést jelenti. Nem csoda hát, hogy még a pandémia ellenére is vörös kód lépett érvénybe szombat reggel a petei határátkelőnél.

Annak ellenére, hogy a Pete-Csengersima határátkelő belépőoldalán négy sávot is megnyitottak a hazatérők előtt, mégis jelentős torlódás alakult ki. A politiadefrontiera.ro által közölt adatok szerint jelenleg legalább egy órás várakozási idővel kell számolniuk az utazóknak, illetve azoknak is legalább 30 percet kell állni, akik Románia irányából igyekeznek Magyarországra vagy valamelyik nyugat-európai országba.


Mindazoknak, akik nem szeretnének 30-60 percet várakozni, jó ötlet Csanálos vagy Érmihályfalva felé kerülni, hiszen mindkét átkelőnél 10 perces várakozással lehet számolni mint a kilépő-, mint a belépőoldalon. Indulás előtt azonban mindenképp érdemes ellenőrizni a határátkelőknél tapasztalható várakozási időket, hiszen a helyzet egyik óráról a másikra változnat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: